seina_energia

Omatalo konstruktion

Omatalo energibesparande elementhus

Omatalo konstrueras och tillverkas i Finland med hänseende av Finlands högsta normer för byggkvalité. Hus tillverkas av en av Nordens största tillverkare av småhus med lång erfarenhet och know-how. Produktion sker under ideala förhållanden, i en torr och varm fabriksmiljö. I produktionen används för mestadels kända Finska byggmaterialtillverkares produkter.

Tillverkningens höga kvalitet styrks av certifikat givet till kvalitet, miljö samt säkerhet. Fabrikspersonal är välutbildade och följer noga sina respektive krav på alla normer. Omatalo fabrik är också den första träkonstruktion elementhus fabriken i EU som fick CE-certifikat.

Omatalo har tillsammans med det Finska tekniska institutet utvecklat en ny energibesparande väggkonstruktion. Tillsammans med väldigt energibesparande fönster är alla Omatalo hus A-energi märkta.

Hög kvalitet

Alla Omatalo hus uppfyller högsta konstruktion standard och föreskrifter. Omatalo kvalitet säkerställs av olika certifikat till flera steg i produktionen samt till produkten själv.

Varje hus kommers dessutom med följande garantier:
– 10 års garanti till konstruktionsdelar
– 2 års garanti till montage
– 2 års garanti till dörr och fönster
– 1 års garanti till all material

Omatalo hus är en trygg investering med bästa pris och kvalitet förhållande.